Exkluzív apartmanok Ótátrafüreden (Stary Smokovec)
Forint árak 
- Magyar nyelvű szállásfoglalás
Telefon:
06 309 319 243 (Erika)
Posta:
tatraktiv[kukac]tatraktiv.hu
Tatraktiv apartmanok
Tatraktiv
Tatraktiv2
Tatraktiv1

 
Tatraktiv
Apartmanok
Árak
Foglalás
Térkép
Túrázás
Síelés
Kellemes
Aktuális
Étel - Ital
Barlangok
Fényképek
English
Vélemények
Kérdéseik
+ Programok
Magas Tátra - Ótátrafüred - Stary Smokovec - webcam - hójelentés - sípályák - túrázás - apartmanok
szállás - magas tátrai szállás - barlangok Szlovákióban - térkép hozzánk - túraútvonalak - fürdők
hegymászás - Vysoké Tatry - aktív pihenés - hegyi turizmus - időjárás előrejelzés a Magas TátrábanApt.videók
Tatraktiv foto 42
a képek nagyíthatóak
Hogyan találjuk meg az apartmanházat?

Kérem nyissák meg a "Térkép" menüpontot honlapunkon. Itt fotókkal és térképpel is részletesen illusztráljuk az útvonalat, az apartmanház elhelyezkedését. A kinyomtatható térképet vigyék magukkal az útra is. Akiknek van autós GPS-ük, azok billentyűzzék be a megadott adatokat és a műholdak egyenesen az apartmanházhoz navigálják majd az autót.


Hány óra alatt érünk Magyarországról Ótátrafüredre?

Ez természetesen attó függ, hogy Magyarország mely pontjáról indulnak. Az biztosan kijelenthető, hogy Budapestről - kényelmes tempóban autózva - cca. 4 - 4 és fél óra alatt megtehető az út. A 2007-es év végétől már a határállomások is megszüntek Szlovákia és Magyarország között, tehát soroktól (időveszteségtől) sem kell majd tartani a határállomásokon.


Délután még dolgozunk és csak a munkaidő végeztével tudunk elindulni. A késői érkezés nem lesz probléma?

De, ez sajnos számunkra megoldhatatlan probléma. Az apartman kulcsokat kizárólag 18.00-ig lehet átvenni. Az apartmanházban nincsen portaszolgálat, recepció. A szobaasszonyunk minden nap 18.00-ig tudja Önöknek átadni a kulcsokat, az előzetesen egyeztetett időben.


Hol parkolhatunk majd?

A "Térkép" menüpont alatt részletesen ismertetjük a parkolási lehetőségeket is.


Milyen az apartmanok beosztása?

Az apartmanok pontos leírását megtalálják a honlapunkon, az "Apartmanok" menüpont alatt. Itt az apartmanokat videon (gyorsan töltődő flash) is megtekinthetik, hogy pontosabb képet kapjanak arról, melyik apartman felelne meg Önöknek a legjobban.

*Megjegyzés: kérem figyelmesen válasszanak, mert nagyon kellemetlen, amikor utólag azt verik a fejünkhöz, hogy pl. a 4-es apartmanból nem is látszanak a hegyek...  Valóban nem látszanak, de nem is állítjuk sehol a honlapon, hogy látszódnának onnan.... Tehát csak figyelmesen...


Lehet dohányozni az apartmanban?

Az apartmanokban, csakúgy mint az egész épületben, tilos a dohányzás!


Kell  vinnünk ágyneműt, törölközöt?

Az apartmanok teljesen felszerelt "lakások". Ágyneműt, törölközőt, wc papírt biztosítunk. Tisztálkodó szereket (szappant, tusfürdőt) Önöknek kell hozniuk. A konyha teljesen felszerelt, találnak étkészletet, tányérokat, poharakat, lábosokat, hűtőszekrényt, grillezős mikrót, 2 lapos elektromos tűzhelyet, egyáltalán mindent ami az étkezésekhez szükséges. Kávéfőző (az a kotyogós fajta) nincsen!


Tudnak etetőszéket biztosítani?

Igen. Kérem szóljanak előre, amennyiben szükségük van etetőszékre. Ha tudunk az igényről, szólunk a szobaasszonynak, aki behelyezi a széket az adott apartmanba.


Gyermekágyat tudnak biztosítani?

Gyermekággyal sajnos nem szolgálhatunk.


Jöhetünk egészen pici gyerekekkel?

Természetesen! Két dologra azonban, kérjük figyeljenek oda: a) hozzanak az ágyakhoz otthonról, a lepedő alá húzható gumi alátétet. A kicsik gyakran nagyon izgatottak új környezetben, rengeteg korábban nem tapasztalt hatás éri őket. b) az 5 fős apartmanban (16-os) a galériára vezető lépcsőnél kérjük figyeljenek a picikre. Itt minden úgy lett kialakítva, hogy ne legyenek a közelben éles sarkok, de kicsi gyerekekről lévén szó, nem árt az extra óvatósság.
Kérem, ne bízzák ezt az odafigyelést a nagyobbacska gyerekekre (idősebb testvérre).


Kerékpár tároló van?

A házban nincsen kerékpár tároló. A gyerekek kisebb kerékpárjait az apartmanok előtti, egyénileg zárható folyosón lehet tárolni, kivéve a 4-es számú, földszinti apartmant, ahol a folyosó nyitott mindenki számára.


A síléceket, sícipőket hol tudjuk tárolni?

Minden apartman előtti egyénileg zárható folyosón kialakítottunk sílécek, boardok és cipők számára alkalmas tárolót. Kérjük a síeléshez szükséges felszereléseket kizárólag itt tárolják. Kivétel a 4-es számú földszinti apartman, ahol ezeket a felszereléseket az apartmanban tudják tárolni.


Hol tudjuk megszárítani az elázott, átnedvesedett ruhaneműket?

Amennyiben síruhákról van szó, ezeket akasszák fel száradni a folyosón. Reggelre garantáltan megszáradnak ott is. Apróbb ruhaneműket a radiátorra fektetve száríthatnak meg.

Kérjük, hogy semmit ne akasszanak a függönytartó rudakra! Ezeket nem tervezték nehéz, 
vizes ruhák szárítására és az extra súlytól kiszakadhatnak a falból!


Pótágyazhatóak az apartmanok?

Az apartmanok nem pótágyazhatóak. Kizárólag annyi személyre szólnak, ahányra honlapunkon hirdetjük.

Felhivjuk kedves vendégeink figyelmét arra is, hogy a kihúzható ágyak (amelyek a nappalikban vannak - a 4-es, 8-as és 9-es apartmanokban) kevésbé kényelmesek mint a fix francia ágyak. Gyerekek ezekre az ágyakra soha nem panaszkodnak, de idősebb felnőtteknek lehet, hogy szerencsésebb a fix francia ágyakat használni.


Jöhetünk-e többen mint ahány személyre az apartmant meghírdették?

Nem! Az apartmanok kényelmes használata ezt nem biztosítja. Minden felszerelésből (szék, ágy, ágynemű, törölköző, étkészlet stb stb) és helyből is csak annyi van, ahány személyre az apartmant meghírdettük.


Mennyibe kerülnek az apartmanok?

Az apartman árakat megtalálják honlapunkon, az "Árak" menüpont alatt. A honlapon található összes ár az aktuális ár, mely addig érvényes, ameddig a honlapon szerepel. Kérem ne igényeljenek tőlünk további kedvezményeket. Ha körülnéznek az interneten, látni fogják, hogy a mi áraink ebben a kategóriában már így is messze a legjobbak.


Hogyan fizethetünk az apartmanért?

Az apartman díjat banki átutalással fizethetik be, még az utazást megelőzően. Először a 30% apartmanfoglalási díjat (ezzel véglegesítik az apartmanfoglalási szándékukat - mi is innentől vesszük komolyan azt, hogy jönnek), majd a fennmaradó díjat az elutazást megelőző héten várjuk. Amennyiben az utazásig már csak kevesebb mint egy hét van, akkor már ne küldjenek előleget (nincsen értelme), hanem a teljes díjat utalják át.  Az átutalás(ok)ról írásban visszaigazolást kapnak tőlünk.


Elfogadnak-e üdülési csekket?

Nem. Nincsen kapacitásunk az üdülési csekkek kezelésére/adminisztrációjára.


Van internet vagy vezeték nélküli internetezési lehetőség a házban?

Az apartmanházban nincsenek kiépítve vezetékes telefonvonalak és nincsen vezeték nélküli hálózat sem. Amennyiben az internetet szeretnék használni, akkor javasoljuk, hogy a tőlünk 200-300 méterre levő internet café szolgáltatásait vegyék igénybe.


Kutyát hozhatunk magunkkal?

Igen, azonban kutyával érkezőknek kizárólag a földszinti 4 számú apartmant tudjuk felajánlani.
(Téli szezonban kutyát sajnos nem fogadhatunk.)


Mikor foglalhatjuk el az apartmant és hány órakor kell elhagyni azt?

Az apartmanokat minden délután 13.00 és 18.00 óra között lehet elfoglalni. Az elutazás napján kérjük, hogy az apartman kulcsokat legkésőbb déli 12.00-ig adják vissza a szobaasszonynak.


Érkezhetünk  később mint 18.00?

Sajnos nem tudjuk megoldani a kulcsok átadását későbbi időpontokban.


Hogyan és kitől kapjuk meg az apartman kulcsokat?

Az apartman kulcsait (mely tartalmazza a főbejárat kulcsát is) a szobaasszonyunktól kapják meg. Ő várni fogja Önöket az apartmanháznál érkezésükkor. Az érkezés időpontját előzetesen e-mailben egyeztetjük Önökkel.

Amennyiben az érkezésük időpontja aznap változik, erről mindenképpen értesítsenek bennünket sms-ben vagy telefonon. Ha nem kapunk értesítést, akkor a szobaasszony nem lesz a helyszínen, hogy átadhassa Önöknek a kulcsokat. A Branisko kulcsos ház, nincsen recepció vagy porta. (Térfigyelő kamerák vannak.)


Félpanziós ellátást rendelhetünk?

Étkeztetés nem szerepel az ajánlataink között.


A szilveszteri ünnepeken érkezhetünk később, majd csak december 30-án?

A karácsonyi és a szilveszteri ünnepeket csomagban értékesítjük. Az, hogy mikor érkeznek illetve,hogy mikor utaznak el (a csomagban meghatározott héten) az Önök döntése, ami azonban nem befolyásolja a csomagok árát. Minden esetben a teljes csomag árat számítjuk fel, még akkor is, ha valaki csak 1 napra veszi igénybe az apartmant. (kérem időben jelentkezzenek, mert ezek a csomagok igen kapósak, tekintettel a síszezonra)


Mit tegyünk, ha "sikerült" valamit tönkretenni az apartmanban?

Hál'Istennek ilyesmi ritkán fordul elő, de azért nagyon kérünk mindenkit, hogy szóljon nekünk, amennyiben valamilyen apartmanbeli felszerelés tönkrement (vagy ha észreveszik azt, hogy valami esetleg nem működik). Senkinek a "fejét sem harapjuk le", nem kérünk pénzt senkitől, ha valami tönkremegy. Ezek a dolgok előfordulnak.

Az viszont rendkívül "ciki" és számunkra felettébb kínos, ha a következő vendég fedezi fel, hogy  pl. az éjjeli szekrény ajtaja leesik ha hozzáérnek, mert éppen csak visszaillesztették, azért, hogy úgy nézzen ki mintha minden a legnagyobb rendben volna.  Sajnos a takarítás során ezek a dolgok nem mindig derülnek ki.

Nagyon kérem szóljanak Mariettának a szobaasszonynak (vagy nekünk, sms-ben), ha valami elromlik, ne titkolózzanak,  mert ezzel  csak másoknak okoznak kellemetlenséget (nekünk pedig kínos perceket).