Parkolási lehetőségek
Miután beérkeztek Ótátrafüredre és megtalálták a térképünk alapján az út menti fehér templomot,
akkor nyilván látják a sorompót a (felújításra váró) Európa Szálló és a Mon Ami panzió között. Itt már várni fogja Önöket Martina, a szobaasszonyunk, aki beengedi Önöket a sorompóval védett területre, hogy kipakolhassanak az autóból (az apartmanház kb. 10 méterre van innen - igen ott van a háttérben a jobb oldalon). Miután kipakoltak, Martina megkéri Önöket, hogy az autót vigyék át az út túloldalán lévő ingyenes,
(figyelem: a parkoló júliusban és augusztusban fizetős - sk 160 per nap) de abszolút biztonságos parkolóba. Állt itt már Audi 6-os és Jaguár is, úgy hogy nem történt semmi bajuk. Ótátrafüreden nem bántják az autókat és a rendőrök rendszeresen járőröznek éjszaka is.

                Az alábbiakban néhány kattintható fotóval illusztráljuk a parkolás lehetőségeit.
kipakolas itt
parkolo - kovesd a jelet
ingyenes parkolo - juliusban-augusztusban fizetni kell
Fontos info: ha bárhol, a Magas Tátrában vesznek 24 órás parkolójegyet, az mindenhol érvényes arra az időtartamra, amire megvették. Ha tehát a nálunk lévő parkolóban már kiváltották a sk 160 jegyet akkor azt a Csorba-tónál is nyugodtan használhatják a parkolásra és ez fordítva is működik. Tehát ha a Csorba-tónál fizettek egész napos parkolást akkor használják azt nálunk is nyugodtan (kivételek a szállodák magánparkolói.) Ez a rendszer az egész Magas Tátra-i parkolásra vonatkozik. Amennyiben a parkolóőr akadékoskodna, nyugodtan, türelmesen mondják el neki, hogy tisztában vannak a Magas Tátra-i parkolási szabályokkal.